Vores tilbud

Komplette automatiserede løsninger.

 

Projektudvikling

Fleksible og intuitive løsninger med kundens ønske i centrum som optimerer og gør daglig brug, produktion og vedligehold lettere  og sikrere

Programmering (PLC, HMI, SCADA)

At arbejde i mange forskellige programmerings sprog gennem mange år har opbygget en kæmpe vidensdatabase vi kan bruge i
vores projekter til kundens fordel.

Tavlefremstilling

Alle tavler bliver bygget på basis af grundig analyse af kundebehov og ønsker. Den mest fleksible og holdbare løsning til en fornuftig pris.

 

Elektriske tegninger

Tegning og opdatering af elektriske projekter så tegning og fysiske forhold stemmer overnes. Med de rigtige tegninger bliver nedetid minimeret PGA. Effektiv fejlfinding og vedligehold.

Datafangst

At sikre sig de historiske data fra en proces gør at værkstedet kan forudsige fejl, ingeniørerne kan optimere processen, kvalitetsafdelingen kan dokumentere produktionsdata låst til batch- eller lotnumre, salgsafdelingen kan estimere produktionstider og økonomiafdelingen kan bestemme den rigtige pris.

Drev teknologi

For at sikre en daglig stabil produktion er det vigtigt at vælge det rigtige drev, den rigtige programmering og motor til opgaven. Gennem årene har vi udforsket mange drev producenter og er i dag landet på at vores foretrukne er Yaskawa/Omron(mærket) drev.

Lad os tage en snak. Skriv til os herunder

Kontor

MCK Automatik

Industrivej 28, 6240 Løgumkloster

Åbningstider

7-16 man-fre

Tel. +45 73708100

Mob. +4581405393