PLC, HMI og SCADA programmering

Fuld kontrol over din produktionsproces.

About

PLC, HMI og SCADA

PLC’en udfører logiske operationer, handlinger og beregninger baseret på hvad den bliver præsenteret for af data (indgange) Programmet bestemmer hvad der ud fra disse data skal udføres af opgaver (udgange).

HMI panelet er forbindelsen mellem mand og maskine. En skærm hvor der aflæses procesværdier præsenteret på en overskuelig og let forståelig måde samt hvor processen/maskinen indstilles og betjenes. SCADA systemet er et ”overordnet HMI”. Et system der samler og distribuerer oplysninger, data, indstilles og betjenes.

 

SCADA systemet er et ”overordnet HMI”. Et system der samler og distribuerer oplysninger, data, indstillinger og status på hele fabriksanlæg. Scada er i dag både tilgængeligt på computer, tablet og mobiltelefon og kan aflevere og modtage produktionsdata fra et utal af andre systemer (økonomi, planlægning, kalendere O.S.V.)

 

Det er ikke den enkelte del der er vigtig men hele det samlede system der opfylder brugerens
behov. SCADA beviser sin værdi hvor overblik, datafangst, og proceskontrol er i fokus.

Mission

At udnytte det optimale potentiale i innovative løsninger

Vi siger stolt at vi har et solidt ståsted i automatikkens verden.

Vi bringer gerne vores viden i spil for at få den optimale løsning for vores kunder og er ikke bange for at sige hvad vi mener er den rigtige løsning. Vi vil ikke bestemme. Men vi ved noget om automatik og vil gerne dele ud af vores viden.

 

Vi er her for dig.

Hjælp til proces automatik

Indsamling af data fra produktionen og live målinger gør det muligt at overvåge enhver produktion. Visualisering af aktuelle eller historiske data gør det muligt at justere og planlægge bedre. Samlet betjening, justering og fejlhåndtering giver en enkel og effektiv hverdag for brugere, vedligehold og administration.

Skræddersyet il dig.

SCADA Control Systems

Et stærkt og effektivt værktøj til at optimere hvert enkelt aspekt af din produktion.
Mennesket får fuld kontrol over maskinen og alle relevante oplysninger kommer hurtigt og smertefrit frem til den relevante modtager.

Fra alarmer og grænseværdier til operatøren over timetællere og slidgrænser til vedligehold til produktionsdata og effektivitet til
administrationen.

Er du klar til at komme i gang?

Stop med at vente og kontakt os i dag!

Lad os tage en snak. Skriv til os herunder

Kontor

MCK Automatik

Industrivej 29, 6240 Løgumkloster

Åbningstider

7-16 man-fre

Tel. +45 73708100

Mob. +4581405393